Dodaj u listu

Dodaj u listu

RHINACTION SPREJ ZA NOS 20ML

RHINACTION SPREJ ZA NOS 20ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

RHINACTION SPREJ ZA NOS 20ML

RHINACTION SPREJ ZA NOS 20ML

712,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Rhinaction se koristi za tretman prehlade, rinitisa i nazofaringitisa kod dece starije od 3 godine i odraslih

Rhinaction se koristi za tretman prehlade, rinitisa i nazofaringitisa kod dece starije od 3 godine i odraslih. Rhinaction je rastvor koji otpušava, procišćava nosne kanale i rešava problem zapušenog nosa. Predstavlja kombinaciju hipertonične morske vode i kompleksa 3 eterična ulja: Ravintsara, Thyme Linalool i Filed Mint, koja su poznata po svom dejstvu da otpušavaju zapušene gornje disajne puteve. Rhinaction je registrovan kao medicinsko sredstvo I klase. Ne dovodi do suvoće sluznice. Nisu primećene kontraindikacije za primenu do sada. Ne dovodi do stvaranja navike i povratnog efekta. Ne sadrži konzervans.

Delovanje: Rhinaction ima trostruko dejstvo koje obezbeđuje brz oporavak. Otpušava zapušen nos. Visoka koncetracija mineralnih soli obezbeđuje unutrašnji i spoljašnji balans ćelija. Ovaj mehanizam ima za cilj da se nos otpuši mehanički, poznatiji kao „osmoza“. Tkivo koje je u stanju zapaljenja tako se od oslobada višak tečnosti i otpušava se nos. Pročišćava nosne kanale Cineol, glavni aktivni element eteričnog ulja Ravintsara, zajedno sa hipertoničnom morskom vodom, razređuje mukus i poboljšava mukocilijarni transport. Kada se mukus razredi i očisti, prestaje curenje nosa. Ubrzava ozdravljenje. Eterična ulja Ravintsara, Thyme Linalool i Field Mint u kombinaciji sa hipertoničnom morskom vodom, imaju zaštitni efekat u odnosu na dva najznačajnija uzrocnika – Streptococcus pyogenes i Streptococcus pneumoniae, odgovornih za nastanak respiratornih infekcija i njihovo dalje širenje. Rhinaction otpušava nos i smanjuje curenje nosa (rinoreju) ujedno i štiti gornje disajne puteve (uši, sinuse i grlo) od daljeg širenja infekcija i nastanka komplikacija. Rhinaction pomaže obnavljanje oštećene nosne sluzokože i ubrzava oporavak. Sastav: hipertonična morska voda 2,2% mineralnih soli i eterična ulja Ravintsara, Thyme Linalool i Filed Mint.

Način primene: Odrasli – Raspršiti jednom u svaku nozdrvu, do 6 puta na dan. Deca od 3 do 15 godina starosti: Raspršiti jednom u svaku nozdrvu, do 4 puta na dan. Skloniti zaštitni poklopac. Nagnite bočicu na jednu stranu, pritisnite jednom kratko i snažno u trajanju od 1 sekunde i ponovite dok se prvi put ne rasprši. Raspršite u svaku nozdrvu sa glavom u uspravnom položaju. Pustite da rastvor deluje 2 do 3 sekunde i onda izduvajte nos. Operite mlaznicu sa vrućom vodom nakon svake upotrebe i osušite. Iz higijenskih razloga, upotrebljavati preparat za jednu osobu. U slučaju iritirane ili osetljive sluzokože nosa može se javiti privremeni osećaj golicanja.

Napomena: Rhinaction ne bi trebalo koristiti: u toku trudnoće ili za vreme dojenja, kod dece mlađe od 3 godine, ukoliko postoji alergija na neki od sastojaka.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno