Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

SELEN + CINK DIREKT

SELEN + CINK DIREKT

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SELEN + CINK DIREKT

SELEN + CINK DIREKT

322,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Cink i selen

SKU: 90003126 Tags: , ,

Selen i cink su važni minerali koji jačaju zdravlje celog organizma.

Selen je moćan antioksidant koji:Štiti ćelije i tkiva od štetnog uticaja slobodnih radikala što usporava starenje, utiče na plodnost muškarca tako što podstiče spermatogenezu. Neophodan je za zdravlje prostate. Deluje imunostimulativno što je od izuzetne važnosti za jačenje imunog sistema. Učestvuje u proizvodnji aktivnih hormona štitne žlezde što je neophodno za njeno pravilno funkcionisanje. Neophodan je za pravilan rast kose i noktiju. Podstiče detoksikaciju organizma ubrzavajući eliminaciju teških metala.

Cink doprinosi:
– Zaštiti ćelija od dejstva slobodnih radikala (antioksidativno dejstvo),
– normalnoj funkciji imunog sistema (imunostimulativno delovanje),
– metabolizmu vitamina A i održanju normalnog vida,
– održanju normalnog nivoa testosterona u krvi i u normalnoj plodnosti i reprodukciji
– procesu zarastanja rana, normalnom rastu, deobi ćelija
– očuvanju normalne acido-bazne ravnoteže

Normalnoj sintezi proteina i nukleinskih kiselina i igra važnu ulogu u metabolozmu ugljenih hidrata i masnih kiselina. U stalnoj borbi koja se u organizmu vodi između štetnih činilaca i odbrambenih snaga, na nama je da damo presudan doprinos u toj borbi, koji će nam omogućiti pobedu, odnosno zdrav život! Slobodni radikali koji rade protiv našeg zdravlja tako što oštećuju proteine, razaraju ćelijsku membranu i izazivaju ćelijsku smrt, mogu biti pobeđeni samo pomoću antioksidanata. Upravo su Selen i Cink jedni od najmoćnijih antioksidanata koji vam garantuju najbolju moguću odbranu vašeg zdravlja!

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

20 KESICA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno