Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR BETA KAROTEN CPS A60

SOLGAR BETA KAROTEN CPS A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR BETA KAROTEN CPS A60

SOLGAR BETA KAROTEN CPS A60

1.678,00 RSD

Besplatna dostava

Prirodni oblik beta karotena poreklom iz morske alge Dunaliella salina

SKU: 25632002 Tags: ,

Dejstvo SOLGAR BETA KAROTEN KAPSULA

Beta karoten je prekursor vitamina A i deluje kao antioksidans. Ima važnu ulogu u zaštiti kože od štetnog delovanja UV zraka, jer povećava količinu pigmenta, a korisna je i njegova uloga u održavanju meke, glatke i zdrave kože. Uz alfa karoten važan je za funkcionisanje imunološkog sistema i razvoj otpornosti na infekcije. 

SOLGAR BETA KAROTEN je prirodni oblik beta karotena poreklom iz morske alge Dunaliella salina (jedan od najboljih oblika beta karotena), a sadrži i ostale karotenoide: alfa-karoten, kriptoksantin, zeaksantin i lutein.

Način upotrebe:

Uzima se 1 želatinska kapsula na dan uz obrok ili po preporuci lekara

Pakovanje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 60 kapsula

Sastav SOLGAR BETA KAROTEN KAPSULA: Mešani karotenoidi iz prirodnog izvora (alga D. Salina) – 37 mg od toga sadrže: Beta karoten 7mg, Alfa karoten 259 µg. Ostali karotenoidi (kriptoksantin, zeaksantin, lutein) 148 µg.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno