Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR FOLAT 400MCG 50 TABLETA

SOLGAR FOLAT 400MCG 50 TABLETA

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR FOLAT 400MCG 50 TABLETA

SOLGAR FOLAT 400MCG 50 TABLETA

1.626,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Dodatak ishrani koji sadrži kalcijev-L-metillfolat (Metafolin®), biološki aktivan oblik folne kiseline brzo iskoristiv u telu.

SKU: 1203450 Tags: ,

Dejstvo SOLGAR FOLAT TABLETA:

Folati su topivi u vodi, termolabilni i fotosenzitivni vitamini. Njihova koncentracija u hrani stoga zavisi o metodama čuvanja i kuvanja koje mogu smanjiti količinu folata (do 90 %). A pošto su izuzetno značajni za naš organizam (doprinose normalnoj sintezi aminokiselina i metabolizmu homocisteina, optimalnoj psihološkoj funkciji i funkcionisanju imuno sistema, kao i smanjenju umora i iscrpljenosti), važno je da ih unesemo u vidu suplemenata.

Nećete pogrešiti ako vaš izbor budu upravo SOLGAR FOLAT TABLETE. Zašto? Zato što ovaj dodatak ishrani sadrži kalcijum-L-metilfolat (Metafolin), biološki aktivan oblik folne kiseline koji se brzo koristi u telu, tako da vaš ogranizam može da odmah oseti sve benefite dodatnog unosa folata.

Način upotrebe:

Jedna tableta dnevno, uz obrok.

Pakovanje: 50 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 50 tableta

U dnevnoj dozi (1 tableta): Folat (kalcijev-L-metilfolat, kot Metafolin™ ) 400 μg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno