Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR KALCIJUM CITRAT + VITAMIN D TABLETE

SOLGAR KALCIJUM CITRAT + VITAMIN D TABLETE

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR KALCIJUM CITRAT + VITAMIN D TABLETE

SOLGAR KALCIJUM CITRAT + VITAMIN D TABLETE

1.749,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 1203346 Tags: , ,

Dejstvo SOLGAR KALCIJUM CITRAT + VITAMIN D TABLETA

Negativan bilans kalcijuma može dovesti do smanjene gustine kostiju – osteopenije i osteoporoze. Osim toga, kalcijum je važan za kontraktilnost poprečno-prugastih i glatkih mišića, učestvuje u regulaciji propustljivosti ćelijske membrane, značajan je za proces zgrušavanja krvi i utiče na centralni nervni sistem. A vitamin D ima povoljan uticaj i na imunološki sistem, neophodan je za ravnotežu kalcijuma i fosfata u organizmu i zajedno sa kalcijumom koristi se u prevenciji i lečenju osteoporoze.

I zato je Solgarov tim stručnjaka osmislio ovaj, po svom obliku, jedinstven proizvod na tržištu.

SOLGAR KALCIJUM CITRAT + VITAMIN D TABLETE predstavljaju dobro poznatu sinergističku formulu u kojoj vitamin D podupire apsorpciju kalcijuma. S obzirom na specifičan oblik kalcijuma u obliku citrata, proizvod ima daleko najkraće vreme apsorpcije u organizmu. 

Ove zadovoljavaju dnevne potrebe kod osoba s poremećajima mineralizacije kostiju. Ne sadrže šećer, so, skrob, kvasac, pšenicu, soju, gluten niti mlečne sastojke, i formulisane su bez upotrebe konzervansa i veštačkih aroma.

Način upotrebe :

Uzimaju se 2 tablete na dan uz obrok ili po preporuci lekara.

Pakovanje: 60 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 60 tableta

Sastav SOLGAR KALCIJUM CITRAT + VITAMIN D TABLETA: Kalcijum (citrat) – 1000 mg, Vitamin D (ergokalciferol) – 15 mcg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno