Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR kompleks za kožu, nokte i kosu A 60

SOLGAR kompleks za kožu, nokte i kosu A 60

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR kompleks za kožu, nokte i kosu A 60

SOLGAR kompleks za kožu, nokte i kosu A 60

3.079,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Za zdravu kožu, kosu i nokte

SKU: 1203353 Tags: , , ,

Solgar kompleks za kožu, nokte i kosu, dejstvo:

Stanje i izgled kose, kože i noktiju ogledalo je opšteg zdravstvenog stanja organizma, stoga su i najefikasniji proizvodi za lepotu oni koji deluju – iznutra. 

Solgar kompleks Skin, Nails and Hair sadrži kombinaciju nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, specijalno namenjenih za kožu, nokte i kosu:

  • MSM je bogat izvor sumpora koji pomaže u stimulaciji rasta i sjaja kose i noktiju, u zarastanju rana te opštem zdravlju ćelija kože
  • vitamin C je najvažniji antioksidans za kožu, nokte i kosu, te najefikasnija odbrana protiv oštećenja nastalih delovanjem slobodnih radikala. Pomaže u proizvodnji i izgradnji kolagena, čime povećava elastičnost kože i njenu obnovu, kao i izgradnju zdravih kostiju, zuba i desni. 
  • silicijum pomaže kod lomljivih i krhkih noktiju i uopšteno poboljšava integritet kože. 
  • prolin i lizin su aminokiseline koje su u kombinaciji s vitaminom C neophodni nutrijenti za oblikovanje kolagena koji pomaže da koža izgleda gipko. 
  • bakar pomaže u proizvodnji pigmenta melanina koji štiti kožu od sunca, a važan je i za izgradnju snažnih i fleksibilnih kolagenskih vlakana. Takođe, sprečava preranu pojavu sede kose. 
  • cink je snažan antioksidativni mineral s brojnim povoljnim uticajima na zdravlje kože, noktiju i kose. Pospešuje regeneraciju kože, zarastanje rana i otklanjanje akni.

Način upotrebe Solgar kompleksa za kožu, nokte i kosu:

Dve kapsule dnevno uz obrok

Pakovanje Solgar kompleksa za kožu, nokte i kosu: 60 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 60 tableta.

Sastav Solgar kompleksa za kožu, nokte i kosu: MSM (metilsulfonilmetan) 1000 mg Prah crvene alge, L. corallioides 150 mg Vitamin C (askorbinska kiselina) 120 mg L-lizin (L-lizin hidroklorid) 50 mg L-prolin 50 mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno