Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR NUTRI NANO KOENZIM Q10 CPS A50

SOLGAR NUTRI NANO KOENZIM Q10 CPS A50

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR NUTRI NANO KOENZIM Q10 CPS A50

SOLGAR NUTRI NANO KOENZIM Q10 CPS A50

7.126,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Dodatak ishrani

SKU: 25632008 Tag:

Dejstvo SOLGAR NUTRI NANO KOENZIM Q10 KAPSULA

Koenzim Q10 od velike je važnosti za nastanak energije u svim ćelijama, a posebno je važan u radu srca. Sa godinama opada mogućnosti tela da proizvodi koenzim Q10, što za posledicu ima propadanje ćelija. Osim toga, i upotreba nekih lekova, npr. statina, beta blokatora i nekih hipoglikemika dovodi do smanjene proizvodnje koenzima Q10. Nedostatkom koenzima Q10 posebno su ugrožene osobe starijeg doba ali i sportisti zbog povećane potrebe za stvaranjem ćelijske energije. Nažalost, koenzim Q10 teško se apsorbuje i slabe je bioraspoloživosti.

Dobra vest je da je koristeći patentiranu, zaštićenu Nutri-Nano™ tehnologiju, Solgar značajno povećao bioraspoloživost, apsorpciju i efikasnost koenzima Q10, tako što ga je uklopio u ambifilne micele veličine 30 nm. Stoga je mehanizam apsorpcije Nutri-Nano CoQ-10 prirodan proces, identičan apsorpciji masti koja se uobičajeno unosi hranom. Istraživanje je pokazalo da Solgar Nutri- Nano CoQ-10 ima tri puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 u prahu i dva puta veću bioraspoloživost od koenzima Q10 u uljnoj bazi. To znači da ce korisnici Solgar Nutri-Nano™ CoQ-10 kapsula dobiti koenzim Q10 najveće i najbrže moguće bioraspoloživosti.

SOLGAR NUTRI NANO KOENZIM Q10 KAPSULE su bez šećera, soli i skroba. Proizvod ne sadrži gluten, kvasac, pšenicu, soju niti mlečne sastojke, i formulisan je bez upotrebe konzervansa, veštačkih aroma ili boja.

Način upotrebe:

1 kapsula dnevno, uz obrok.

Pakovanje: 50 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 50 kapsula

U dnevnoj dozi (1 kapsula) Nutri-Nano™ koenzim Q10 (ubikinon) 30 mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno