Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR OMEGA 3 1000MG A60

SOLGAR OMEGA 3 1000MG A60

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR OMEGA 3 1000MG A60

SOLGAR OMEGA 3 1000MG A60

1.827,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 9003491 Tag:

Dejstvo SOLGAR OMEGA 3 1000MG kapsula

Omega-3 masne kiseline smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti, jer sprečavaju agregaciju trombocita, imaju antiupalni i vazodilatacijski efekat, te povoljno deluju na smanjenje pritiska i masnoća u krvi. Dokazano je da se uzimanjem omega-3 u trudnoći pozitivno utiče na rast i razvoj deteta, a u prva 3 meseca trudnoće na razvoj moždanih struktura ploda. Pozitivno deluju i kod raznih upalnih stanja kao što su reumatoidni artritis, kožni ekcem, neurodermitis, pa čak i kod ulceroznog kolitisa i Chronove bolesti. Uopšteno imaju pozitivan uticaj na funkciju imunološkog, gastrointestinalnog i nervnog sistema.

Ako ste u potrazi za izuzetno kvalitetnim suplementom Omega-3 masnih kiselina, odaberite SOLGAR OMEGA 3 1000MG kapsule.

Solgar Omega-3 masne kiseline EPA i DHA u ovom proizvodu dobijaju se iz ulja riba hladnih mora procesom molekularne destilacije. Molekularna destilacija je „hladni“ proces pročišćavanja omega-3 masnih kiselina kojim se u potpunosti uklanjaju sve potencijalno prisutne nečistoće (npr. teški metali).

Kao rezultat nastaje proizvod koji sadrži visoku koncentraciju omega-3 masnih kiselina najvišeg farmaceutskog nivoa čistoće.

U proizvode je dodati i vitamin E koji, zbog svog antioksidativnog dejstva, štiti riblje ulje od oksidacije.

Način upotrebe:

Uzima se 1 kapsula na dan uz obrok ili po preporuci lekara

Pakovanje: 60 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 60 kapsula

Sastav SOLGAR OMEGA 3 1000MG kapsula: koncentrat ribljeg ulja sadrži: 1000mg eikosapentaenska kiselina (EPA) – 180mg, dokosaheksaenska kiselina (DHA) – 120mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno