Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR VITAMIN E 134MG CAPS A 50

SOLGAR VITAMIN E 134MG CAPS A 50

Dodaj u listu

Dodaj u listu

SOLGAR VITAMIN E 134MG CAPS A 50

SOLGAR VITAMIN E 134MG CAPS A 50

1.755,00 RSD

Besplatna dostava

Dodatak ishrani

SKU: 1203369 Tag:

SOLGAR VITAMIN E, dejstvo:

Vitamin E spada u esencijalne liposolubilne vitamine, što znači da nam je neophodan, ali ga organizam ne sintetiše, već mora da se unosi hranom ili suplementacijom. 

SOLGAR VITAMIN E sadrži čist i prirodan vitamin E u obliku d-alfa tokoferola u uljanoj bazi meke želatinozne kapsule, koja doprinosi optimalnoj apsorpciji i iskoristivosti u organizmu. Ova Solgarova formulacija se posebno preporučuje kod kardiovaskularnih oboljenja i poremećaja cirkulacije, maligniteta, kod problema s kožom i imunitetom, PMS-a i menopauze.

Način upotrebe SOLGAR VITAMINA E:

1 kapsula dnevno uz obrok, ili po preporuci lekara.

Posebne mere opreza: Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne ishrane. Dodatak ishrani nije nadoknada ili zamena uravnoteženoj ishrani. Preporučene dnevne doze ne smeju se prekoračiti. Čuvati van domašaja male dece.

Pakovanje SOLGAR VITAMINA E: 50 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 50 kapsula.

Sastav SOLGAR VITAMINA E: U dnevnoj dozi ( 1 kapsula ) Vitamin E (d-α-tokoferil sukcinat) 134 mg = 200 I.J.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno