Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

TENSILEN CPS A10

TENSILEN CPS A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu

TENSILEN CPS A10

TENSILEN CPS A10

599,00 RSD

Besplatna dostava

Tensilen sadrži ’’SAMe’’(S-adenozil L-metionin) – amino-kiselinu koja se prirodno nalazi u ljudskom organizmu. 

Dejstvo Tensilena

Nesigurni ste i strepite? Osećate gubitak energije i snage za svakodnevne aktivnosti? Bezvoljni ste i utučeni? Potreban vam je Tensilen.

Zašto? Zašto što ovaj preparat popravlja loše raspoloženje, vraća samopouzdanje i volju, smanjuje osećaj anksioznosti, nesigurnosti i strepnje. 

Tensilen sadrži ’’SAMe’’(S-adenozil L-metionin) – amino-kiselinu koja se prirodno nalazi u ljudskom organizmu. 

Iako određena doza ove supstance već postoji u našem organizmu, način ishrane, stres, proces starenja, određene bolesti, nedostatak vitamina i drugi faktori mogu uticati na količinu koju naše telo proizvodi. Istraživanja su pokazala da kada se osećamo loše, u organizmu imamo manje ove amino-kiseline nego što je to potrebno.

Na osnovu rezultata brojnih studija SAMe se smatra jednim od najsigurnijih i najefikasnijih prirodnih lekova za depresiju i zato više od 30 godina evropski lekari prepisuju SAM-e za vraćanje raspoloženja.

Uzimanjem Tensilena ćete u organizam uneti dodatnu dozu ove amino-kiseline koja podstiče produkciju serotonina i drugih supstanci odgovornih za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema i popravljanje raspoloženja. 

Tensilen je prirodan i ne izaziva zavisnost. 

Način upotrebe Tensilena: Preporučuje se upotreba 1-2 kapsule dnevno, sat vremena pre obroka ili dva sata posle obroka. Proizvod je najbolje uzeti ujutru.

Pakovanje Tensilena: 10 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Tensile 10 kapsula.

Sastav Tensilena: Tensilen sadrži kombinaciju amino-kiseline S-adenozil L-metionin i kompleksa vitamina B.

https://tensilen.com/sastav-same-i-kompleks-vitamina-b/

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno