Dodaj u listu

Dodaj u listu

TerraNova Dečiji living multivitamin A50 cps

TerraNova Dečiji living multivitamin A50 cps

Dodaj u listu

Dodaj u listu

TerraNova Dečiji living multivitamin A50 cps

TerraNova Dečiji living multivitamin A50 cps

1.696,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Pomaže izgraditi imunitet deteta i pruža podršku organima za varenje, posebno nakon antibiotika.

SKU: 9879Y Tag:

Terranova Freen Child living Multivitamin je jedan od najpotpunijih dečijih suplemenata koji postoje!

Ovaj multivitaminski kompleks poseduje intenzivno sinergijsku, nežnu i izbalansiranu formulaciju, koja obezbeđuje paletu esencijalnih nutrijenata uključujući 13 vitamina i 10 minerala, zajedno sa 8 “wholefood” sastojaka koji obezbeđuju široki spektar fitonutrijenata, enzima i drugih hranljivih elemenata.

 

 • 13 vitamina
 • 10 minerala
 • masne kiseline omega 3 DHA (dokozaheksaenonska kiselina iz ulja algi)
 • superhrana
 • za decu od 4-12 godina
 • uravnotežen unos hranljivih materija
 • poboljšava kvalitet života dece
 • List spanaća – bogat vlaknima, karotenoidima (lutein i zeaksantin), vitaminom C i K, folatom i manganom.Spirulina – 70% njene mase čine proteini. Obezbeđuje sve esencijalne aminokiseline, vitamin E, veliki broj biljnih pigmenata sa antioksidativnim delovanjem (hlorofil, betakaroten), minerale, vitamine B grupe, među kojima i B12. Studije dokazuju korist dodavanja spiruline u dijeteske proizvode za ishranu organizma.

  Stabilizovane pirinčane mekinje su najbogatiji izvor vitamina E i njegovih izomera, B vitamina, minerala, vlakana i esencijalnih masnih kiselina. Pored toga poseduju preko 100 različitih antioksidanata npr. alfalipoinsku kiselinu koja stimuliše aktivnost posebno vitamina C i E, koenzim Q10 i superoksidnu dismutazu, enzim odgovoran za zaštitu ćelija od oksidativnog dejstva.

  List maslačka – poseduje blagotvorne sastojke; među najkorisnije ubrajamo seskviterpenske laktone, kvercetin, fenolne kiseline, kalijum i inulin.

  Kupine su poznate po svom visokom sadržaju vlakana, vitamina C i K, niacin, antocianina i mangana.

  Potočarka obezbeđuje dobru zalihu kalcijuma, gvožđa, sumpora, vitamina B6 i folati.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno