Dodaj u listu

Dodaj u listu

TerraNova Hijaluronska kiselina i silicijum A50 cps

TerraNova Hijaluronska kiselina i silicijum A50 cps

Dodaj u listu

Dodaj u listu

TerraNova Hijaluronska kiselina i silicijum A50 cps

TerraNova Hijaluronska kiselina i silicijum A50 cps

3.486,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Za održavanje zdravlja noktiju, kose i kože

Dejstvo TerraNova Hijaluronske kiseline i silicijuma

U potrazi ste za preparatom koji će istovremeno doprineti i zdravlju i lepšem izgledu vaše kose, kože i vaših noktiju? Naša preporuka je proizvod TerraNova Hijaluronska kiselina i silicijum.

Terranova Hijaluronska kiselina i silicijum su jedni od glavnih sastojaka zaduženih za ojačavanje vezivnog tkiva, kostiju i zglobova, kao i za održavanje zdravlja noktiju, kose i kože. Uz to, hijaluronska kiselina ima sposobnost da veže veliku količinu vode, a mali molekuli hijaluronske kiseline prodiru u najdublje slojeve kože i hidriraju je.

Ovaj TerraNova kompleks sadrži šipurak, plod borovnice, list koprive, seme bundeve, herbu rastavića, list peršuna – što ga čini prirodnom bazom za vaš lep i negovan izgled. 

Način upotrebe TerraNova Hijaluronske kiseline i silicijuma

Odrasli 1-2 kapsule dnevno uz obrok.

Pakovanje TerraNova Hijaluronske kiseline i silicijuma: 50 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 50 kapsula

Sastav TerraNova Hijaluronske kiseline i silicijuma: Magnifood kompleks: 275mg Šipurak: 75mg Plod borovnice: 50mg List koprive: 50mg Seme bundeve: 50mg Herba rastavića: 25mg List peršuna: 25mg Suvi ekstrakt Stabljika bambusa: 200mg Hijaluronska kiselina: 100mg Bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno