Akcija!
Dodaj u listu

Dodaj u listu

TerraNova Vitamin B6 A50 cps

TerraNova Vitamin B6 A50 cps

Dodaj u listu

Dodaj u listu

TerraNova Vitamin B6 A50 cps

TerraNova Vitamin B6 A50 cps

1.949,00 RSD

1 na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Neophodan je za normalan razvoj i funkcionisanje mozga, za stvaranje hormona koji regulišu raspoloženje i bio-ritam.

SKU: 5415Y Tag:

Dejstvo TerraNova Vitamina B6

Vitamin B6, piridoksin, je jedan od B vitamina neophodnih za pravilno funkcionisanje metabolizma amino-kiselina (proteina), šećera i masti, kao i za stvaranje krvnih ćelija.

Vitamin B6 omogućava stvaranje nekoliko neurotransmitera, prenosnika poruka u nervnom sistemu. Neophodan je za normalan razvoj i funkcionisanje mozga, za stvaranje hormona koji regulišu raspoloženje (serotonin, norepinefrin) i bio-ritam (melatonin). Uz to, smanjuje nivo homocisteina, a samim tim i rizik od infarkta miokarda.

Ako vam je potrebna nadoknada ovog važnog vitamina, TerraNova Vitamin B6 je pravi izbor za vas, jer osim Piridoksal-5′-fosfata (jedinog biološki aktivnog oblika vitamina B6) Magnifood kompleks sadrži šipurak, seme zelenog ovsa, herbu, sok cvekle i seme bundeve koji su dodatni izvor vitamina C i vitamina B kompleksa.

TerraNova Vitamin B6 je bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja.

Način primene: Odrasli 1 kapsula dnevno uz obrok.

Pakovanje TerraNova Vitamina B6: 50 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 50 kapsula.

Sastav TerraNova Vitamina B6: Magifood kompleks 375mg: Stabilizovane pirinčane mekinje (Oryza sativa) 175mg Šipurak-plod divlje ruže (Rosa canina) 50mg Seme zelenog ovsa (Avena sativa) 50mg Sok i herba cvekle (Beta vulgaris) 50mg Seme bundeve (Cucurbita pepo) 50mg Vitamin B6 (Piridoksal-5′-fosfat) 50mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno