Dodaj u listu

Dodaj u listu

TerraNova Vitamin K2 100µg kompleks A50 cps

TerraNova Vitamin K2 100µg kompleks A50 cps

Dodaj u listu

Dodaj u listu

TerraNova Vitamin K2 100µg kompleks A50 cps

TerraNova Vitamin K2 100µg kompleks A50 cps

3.060,00 RSD

Besplatna dostava

Vitamin K je poznat po svojoj ulozi u sintezi niza faktora koagulacije krvi i važan je i za stvaranje jakih, zdravih kostiju.

SKU: 5416Y Tag:

Dejstvo TerraNova Vitamina K2:

Vitamin K je poznat po svojoj ulozi u sintezi niza faktora koagulacije krvi i važan je i za stvaranje jakih, zdravih kostiju. Ima i značajnu ulogu u sprečavanju taloženja kalcijuma na zidove krvnih sudova. 

A odličan dodatni izvor vitamina K2 u vašoj svakodnevnoj ishrani je upravo TerraNova Vitamin K2. Zašto? Zato što ovaj kompleks sadrži list kelja, peršuna, spanaća i korijandera koji stvaraju odgovarajuće okruženje za poboljšanu apsorpciju vitamina K2.

Uz to, TerraNova Vitamin K2 je bez aditiva, glutena, laktoze, soje, šećera, aditiva, konzervansa i veštačkih boja. Pogodan je i za vegane. 

Način upotrebe TerraNova Vitamina K2:

Odrasli: jedna kapsula dnevno uz obrok.

Pakovanje TerraNova Vitamina K2: 50 kapsula

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Pakovanje: 50 kapsula.

Sastav TerraNova Vitamina K2: : Magnifood kompleks:……………………….. 400mg List kelja:…………………………………………… 150mg List peršuna:……………………………………… 100mg List spanaća:……………………………………… 100mg List korijandera:…………………………………. 50mg Vitamin K (kao MenaQ7 iz leblebija):…… 100ng

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno