Dodaj u listu

Dodaj u listu

Tiroxil 4.0 tbl A30

Tiroxil 4.0 tbl A30

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Tiroxil 4.0 tbl A30

Tiroxil 4.0 tbl A30

1.069,00 RSD

Besplatna dostava

Koristi se za uspostavljanje normalne funkcije štitne žlezde.

SKU: 11718Y Tags: ,

Tiroxil 4.0 je dodatak ishrani koji sadrži mio-inozitol i selen i koristi se za uspostavljanje normalne funkcije štitne žlezde i usporavanje progresije bolesti kod subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa.

Subklinički hipotireoidizam se definiše kao poremećaj funkcije štitne žlezde kada su vrednosti TSH blago povišene (između 4.0 i 10.0 mIU/mL), a vrednosti drugih hormona štitne žlezde normalne ili blago snižene. Hašimoto tireoiditis predstavlja autoimuno oboljenje štitne žlezde bori sam imuni sistem čoveka, sa laboratorijskom potvrdom prisustva antitireoidnih antitela.

Mio-inozitol je neophodan za pravilnu signalizaciju i vezivanje TSH za svoje receptore. Mio-inozitol reguliše povišeni nivo cirkulišućeg TSH.
Selen je neophodan za adekvatno funkcionisanje štitne žlezde. Predstavlja antioksidans, uključen je u sintezu glutationa i pomaže redukviju povišenog nivoa antitireoidnih antitela (Hašimoto tireoiditis).
Mio-inozitol i selen ostvaruju sinergizam i utiču na očuvanje funkcije štitne žlezde.

Način primene:
Odrasli jednu tabletu dnevno popiti sa vodom.

Pakovanje: 30 tableta

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno