Dodaj u listu

Dodaj u listu

UNFLU A10

UNFLU A10

Dodaj u listu

Dodaj u listu

UNFLU A10

UNFLU A10

299,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Za prve simptome prehlade i gripa, snažno podstiče imunitet, deluje antivirusno i antibakterijski. Bezbedan za upotrebu, potpuno biljni preparat.

Unflu je jedinstveni dodatak ishrani koji doprinosi pravilnoj funkciji respiratornog i imunog sistema dece i odraslih.

Osnovnu komponentu preparata čini ekstrakt korena afričke muškatle, Pelargonium sidoides, koji ispoljava antibakterijska i imunomodulatorna svojstva i čija je bezbednost i efikasnost primene pokazana u brojnim kliničkim studijama.

Ekstrakt zove, Sambuci fructus, značajan je za ispoljavanje antivirusne aktivnosti i deluje protektivno na respiratornu sluzokožu kod kašlja, dok vitamin C i cink zajednički doprinose optimalnom funkcionisanju imunog sistema.

Zbog sinergističkog delovanja pažljivo odabranih biljnih ekstrakta, vitamina i minerala, posebno se preporučuje kod simptoma prehlade, gripa i infekcija gornjih partija respiratornog trakta.

Može da se primenjuje uz antibiotsku i drugu terapiju.

Način upotrebe:

  • Deca iznad 12 godina i odrasli: 2-3 kesice dnevno, tokom 7-14 dana
  • Deca od 6-12 godina: 1-2 kesice dnevno, tokom 7-14 danaRastvoriti sadržaj jedne kesice u 100 ml tople vode, dobro promešati i popiti.
    Uvek koristiti sveže pripremljen napitak.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

10 KESICA

U 1 kesici (6,0 g) Suvi ekstrakt korena afričke muškatle (Pelargonium sidoides) 13mg Koncentrisani sok ploda zove (Sambucus nigra) 100 mg Vitamin C (L - askorbinska kiselina) 40 mg Cink (cink-oksid) 4mg

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno