Dodaj u listu

Dodaj u listu

Viranto Forte for you 100 ml

Viranto Forte for you 100 ml

Dodaj u listu

Dodaj u listu

Viranto Forte for you 100 ml

Viranto Forte for you 100 ml

799,00 RSD

Besplatna dostava

Sprečava vezivanje virusa za receptore ćelije i njegovo razmnožavanje

SKU: 15605Y Tags: , ,

Viranto Forte sirup je namenjen za potrebe ishrane kod osoba u stanjima prehlade i gripa, kod kašlja, grlobolje i upale sluzokože gornjih disajnih puteva, kod dece starije od tri godine.

Način primene:
Deca starija od tri godine: 2 puta dnevno, ujutru i uveče, po 5ml sirupa.
Deca starija od 12 godina i odrasli: 2 puta dnevno, ujutru i uveče, po 7,5ml sirupa.

Viranto Forte sirup treba primeniti odmah, u roku od 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa. Klinički je dokazano da primenjen u prva 2 sata nakon pojave prvih simptoma prehlade i gripa, u terapijskoj dozi, efikasno deluje na virus. Primenjen u prvih sat do dva od pojave prvih simptoma, Viranto Forte omogućava da se dete prati, da se sačeka 2 do 3 dana sa primenom antibiotika i druge suportivne terapije (antipiretika, kapi za nos), bez bojazni da će do bilo kakvih komplikacija doći, čak iako je u pitanju neka bakterijska infekcija. Dragi roditelji, preporučujemo da Viranto Forte imate kod kuće kako biste mogli da ga primenite odmah po pojavi prvih simptoma kod Vaših mališana.

Pakovanje: 100ml

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno