Dodaj u listu

Dodaj u listu

VITAMIX ZA OČI A 30 CAPS

VITAMIX ZA OČI A 30 CAPS

Dodaj u listu

Dodaj u listu

VITAMIX ZA OČI A 30 CAPS

VITAMIX ZA OČI A 30 CAPS

1.119,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

Vitamix za oči je jedinstveno formulisani preparat za održavanje zdravlja očiju i dobar vid.

SKU: 1297891 Tag:

Predstavlja kombinaciju visokog sadržaja ključnih antioksidanasa luteina, zeaksantina i astaksantina koji su od značaja za očuvanje normalne funkcije oka i za kvalitet očnog pigmenta. Njihovo dejstvo pojačano je dodatkom vitamina E i beta karotena.
Način upotrebe:
Jedna kapsula dnevno.
Dejstvo:
Lutein zahvaljujući svom antioksidativnom dejstvu značajno doprinosi zaštiti zdravlja očiju. Lutein zajedno sa astaksantinom i zeaksantinom, koji su najači prorodni antioksidansi, uspešno deluju protiv slobodnih radikala. Lutein štiti oko od štetnih UV zraka, posebno plavog dela spektra. On deluje kao filter našem oku.
Astaksantin i zeaksantin su karotenoidi. Astaksantin nastaje prirodnom sintezom u algama, a zeaksantin se nalazi pretežno u zelenom povrću.
Beta karoten je provitamin iz koga se oslobadja vitamin A. Beta karoten uz kombinaciju luteina, astaksantina i zeaksantina čini idealnu kombinaciju za naše oko.
Vitamin E ima snažno antioksidativno dejstvo.
Sastav:
Svaka kapsula sadrži:
Lutein – 30 mg
Vitamin E – 5 mg
Beta karoten – 1,5 mg
Zeaksantin – 1 mg
Astaksantin – 1 mg

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno