Dodaj u listu

Dodaj u listu

WARTNER OLOVKA ZA KURJE OKO I ŽULJ 4ML

WARTNER OLOVKA ZA KURJE OKO I ŽULJ 4ML

Dodaj u listu

Dodaj u listu

WARTNER OLOVKA ZA KURJE OKO I ŽULJ 4ML

WARTNER OLOVKA ZA KURJE OKO I ŽULJ 4ML

1.139,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava za porudžbine preko 1990 dinara

Wartner Olovka protiv kurjeg oka

Wartner Olovka protiv kurjeg oka sadrži TCA gel koji ima veću koncetraciju u odnosu na Wartner Olovku protiv bradavica. S obzirom na to da je uzrok nastanka kurjih očiju i tvrdokornih žuljeva drugačiji u odnosu na uzrok nastanka bradavica, potrebno je imati drugačiji pristup tretmanu. TCA izaziva piling (ljušćenje) kože koje za posledicu ima uklanjanje kurjeg oka ili tvrdokornog žulja.

Način primene: Držite olovku uspravno sa četkicom okrenutom na dole. Polako okrećite dozer (pri čemu se čuje klik) na vrhu olovke u pravcu kazaljke na satu kako bi se oslobodio gel. Pustite da se četkica puni gelom 3 do 5 sekundi. Oslobođeni gel pažljivo nanesite isključivo na zahvaćeno područje (izbegavajući kontakt gela sa zdravom kožom okolo). Ostavite gel da se osuši 10-15 minuta pre nego što se obujete. Da bi se formirala kap pre prve primene potrebno je napraviti više punih krugova dozerom na vrhu olovke. Vidljivi rezultati tokom prve nedelje primene. TCA nema sistemske efekte Olovka i gel omogućavaju jednostavnu i urednu primenu. Pogodno za decu stariju od 4 godine.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

4ML

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno