Dodaj u listu

Dodaj u listu

WHITESMILE TRAKICE A 7

WHITESMILE TRAKICE A 7

Dodaj u listu

Dodaj u listu

WHITESMILE TRAKICE A 7

WHITESMILE TRAKICE A 7

1.359,00 RSD

Nema na zalihama

Besplatna dostava

White Smile trakice za izbeljivanje zuba

SKU: 9002199 Tag:

White Smile trakice za izbeljivanje zuba su mekane i savitljive. Dizajnirane su da odgovaraju obliku gornjih i donjih zuba. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji sadrže čestice koje proizvode viskoznost i elastičnost koja je jedinstvena i ima uspešan efekat. Upravo njihova elastičnost i viskoznost obezbeđuju da trakice stoje čvsto na zubnoj površini. Nikakvih problema, u vidu odlepljivanja, viška gela, neefikasnosti, neprijatne upotrebe i iritacije usne duplje, nema prilikom upotrebe trakica.White Smile trakice za izbeljivanje zuba predstavljaju spas kada su Vam za veoma kratko vreme, za neke Vama bitne događaje potrebni brzi i efikasni rezultati.

Za samo 7 uzastopnih dana korišćenja, jednom dnevno, 30-60 minuta Vaši zubi postaće znatno belji. Za još intenzivniji efekat mogu se koristiti dva puta dnevno, 7 dana u nedelji. Efekat izbeljivanja traje do pola godine. Preporučljivo je tretman ponoviti posle šest meseci, a u međuvremenu, izbeđu dva tretmana, trakice je preporučljivo povremeno koristiti. Posle svakog punog tretmana pauzirati nedelju dana sa korišćenjem.

Način upotrebe: Suvim rukama odvojiti trakicu od folije. Gledajući se u ogledalo prisloniti na donje zube stranu trakice na kojoj se nalazi gel. Pritisnuti i izravnati trakicu na zubnu površinu, tako da savršeno prijanja na zube. Isti postupak ponoviti za gornje zube. Posle 30-60 minuta nežno ukloniti trakice. Koristi se isključivo za profesionalnu upotrebu po uputstvu i uz nadzor stomatologa.

Pakovanje: Pakovanje sadrži 7 kesica. Svaka kesica je sa jednom gornjom i jednom donjom trakicom.

Registrujte se i podelite svoje iskustvo! Ocene proizvoda mogu da ostave registrovani korisnici, koji su kupili ovaj proizvod na apotekamo.rs. Možda baš Vaše iskustvo pomogne nekome da otkloni nedoumicu i razjasni sebi da li je ovaj proizvod ono što zaista traži. Nadamo se da će i Vama ova opcija. biti od kroisti za odabir pravog proizvoda.

Još uvek nema ocena za ovaj proizvod.

7 KOMADA

Isporuka Dostava Cena
Za teritoriju Srbije 3-5 dana Besplatno