fbpx

Besplatna Dostava Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

Šta je Apotekamo i zašto na njemu dobijate do 2 poklona uz svaku kupovinu

U jeku pandemije, stvorili smo Apotekamo.

Virusna infekcija je menjala naše živote i navike iz korena, uključujući i način na koji smo navikli da kupujemo. Zapitali smo se – kako da pomognemo ljudima oko nas da dođu do farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda na siguran i pouzdan način? 

Šta je to što možemo da uradimo da svako iz bilo kojeg dela Srbije može da poruči čaj, vitamin C, sapun, kremu ili bilo koji drugi proizvod po najpogodnijim uslovima i bez odlaska u apoteku? 

Udružili smo švedske standarde, nemačku preciznost i balkansku upornost i stvorili platformu koja povezuje fizičke apoteke na jednom mestu, tako da vas od širokog asortimana deli samo jedan klik. 

I tako je nastao Apotekamo.com i sve pogodnosti koje nudi:

Kupovina iz fotelje 24/7

Želite da kupovinu obavite iz fotelje, u ponoć i u pidžami? Od ostvarenja ove želje vas deli samo nekoliko klikova na našoj platformi. Nema redova u kojima treba da čekate niti potrebe da remetite svoj dnevni raspored. Ovo je posebno korisno ako vam radno vreme ne dozvoljava da sve završite do 17 ili 18h.

Redovna ponuda artikala na sniženju

To što nemate vremena da obilazite apoteke ili ne možete da ispratite gde je šta na popustu, ne znači da treba da potrošite više novca.

Zahvaljujući našoj saradnji sa velikim brojem apoteka, imate mogućnost da svakog meseca na Apotekamo online pronađete proizvode čija je cena niža od prosečne. Ovi proizvodi vas čekaju na naslovnoj strani apotekamo.com (ispod banera) i obeleženi su rozom tračicom na kojoj piše “Niska cena”.

Kombinacijom promocija i popusta zaista možete uštedeti novac. Uz to, ne morate da listate nikakve kataloge – svi akcijski artikli vas čekaju na stranici “Akcija”.

Preko 2.000 proizvoda u ponudi

Bez obzira da li vam treba čaj, vitamini, četkica za zube, dezodorans, krema za lice ili neki drugi proizvod, sve možete pronaći na jednom mestu. Trenutno imamo preko 2.000 proizvoda u ponudi i ta lista je svakog dana sve duža. Ali, ne brinite. Širok asortiman ne znači i haotičan sajt na kojem vam treba više vremena da poručite, nego što vam treba da fizički odete do apoteke.

Artikli su grupisani po kategorijama radi lakšeg snalaženja. I to nije sve – ukoliko želite proizvod koji niste uspeli da pronađete kroz pretragu, slobodno nam pošaljite upit. Apotekamo tim će se potruditi da ga u što kraćem roku doda u asortiman.

Više kontrole nad kupovinom

Apotekamo.com vam omogućava da kupujete bezbedno, bez gužve i pritiska da treba da završite razgledanje i kupovinu što pre.

Možete u udobnosti svog doma da napravite spisak, pogledate ponude na akciji i odaberete baš ono što vam treba. Niste ograničeni time u kom gradu ili delu grada živite, kao ni time koliko je snabdevena vaša lokalna apoteka. 

Umesto da idete od apoteke do apoteke ili da molite rodbinu i prijatelje da vam pošalju željeni proizvod, možete da pretražite proizvode i odaberete ono što vam je potrebno.

Pretraga je jednostavna i intuitivna i imate mogućnost da poredite proizvode različitih proizvođača. Svaki proizvod je opisan, pa sa lakoćom možete da uporedite cenu, sastav ili namenu i poručite ono što vam više odgovara.

Na sva vaša pitanja odgovara naš farmaceut

Ono što se često navodi kao nedostatak online kupovine je to što nemate kome da se obratite kad naiđete na neki problem. Ali, kod nas to nije slučaj. Ako imate bilo kakvu nedoumicu, Apotekamo korisnički servis, u kojem je i farmaceut, vam je u svakom trenutku na raspolaganju.

Bezbedna kupovina

S obzirom da su prevare u digitalnom plaćanju porasle tokom pandemije, želimo da vam detaljno objasnimo zašto ste sa nama bezbedni.

Naš kartični sistem plaćanja je podložan dvostrukoj kontroli – osim one koju sprovodi Banca Intesa, tu je Monri. Ova firma je među prvima u regiji dobila PCI DSS sertifikat nivoa 1. koji označava maksimalnu sigurnost prilikom upravljanja osetljivim kartičnim podacima i taj standard održava od 2010. godine.

Ne želite da plaćanje obavite platnom karticom? Na Apotekamo.com omogućeno je i plaćanje pouzećem za proizvode koji se dostavljaju na kućnu adresu (za kupce na teritoriji Republike Srbije).

Porudžbine kreiramo, čuvamo i isporučujemo u skladu sa svim zakonskim propisima, a vaša privatnost i čuvanje podataka su nam prioritet.

Ako poželite da odustanete od porudžbine, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada vam je roba isporučena. Možete nas kontaktirati i putem e-maila ili pozivom iz fiksne ili mobilne mreže, a naši operateri će vam tražiti informaciju o artiklima koje želite da vratite i broj porudžbine, posle čega će vam stići e-mail sa detaljnim uputstvima za dalje postupanje. 

Kupac koji je u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.

Besplatna dostava + 2 poklona uz svaku kupovinu

Čim izvršite porudžbinu, dobijamo obaveštenje i krećemo sa pakovanjem. A osim što je brza i sigurna, dostava proizvoda koje ste poručili preko Apotekamo.com je u promotivnom periodu i besplatna (važi za teritoriju Srbije).

Zašto je dostava besplatna, pitate? Odgovor je jednostavan. Umesto da platformu promovišemo skupim oglasima i zakupom bilborda, odlučili smo se za drugačiji pristup. Kao društveno odgovorna kompanija, smatramo da je bolje da ta sredstva uložimo u pogodnosti za naše kupce u ovim turbulentnim vremenima. 

A onda smo odlučili da odemo i korak dalje. Pogoršanje epidemiološke situacije nas je navelo na razmišljanje kako još možemo da pokažemo brigu za svoje kupce.

Svaki član tima je krenuo od sebe i svojih bližnjih. Šta je to što svako od nas uvek ima kod sebe? Od početka pandemije, osim novčanika, mobilnog i ključeva, kad se spremate da izađete, šta još gledate da ne zaboravite? 

Da, baš to – masku i gel za suvo pranje ruku.

Koliko god debatovali o njihovom učinku, činjenica je da su maske obavezne u zatvorenom prostoru, kao i da nas (ako se pravilno koriste) u kombinaciji sa održavanjem fizičke distance i redovnom higijenom štite od virusa.

Ono što se od početka pandemije ne dovodi u pitanje je važnost dezinfekcije ruku kada smo na javnom mestu, a nismo u mogućnosti da operemo ruke.

I zato smo odlučili da vam u narednim nedeljama uz svaku kupovinu na Apotekamo online poklonimo 10 zaštitnih PLY maski koje imaju 3 sloja zaštite i gel za suvo pranje ruku. 

Pokloni nisu uslovljeni iznosom porudžbine – dobićete poklon paket (zajedno sa besplatnom dostavom), bez obzira da li je vrednost vaše porudžbine 200, 500 ili 2.000 dinara.

Jer virusna infekcija je na videlo iznela činjenicu da su nam, osim discipline i brze reakcije celog sistema, potrebni i solidarnost i međusobna briga. A ovo je naš skromni doprinos tome i još jedan način da pokažemo koliko nam je stalo do svakog našeg kupca.

Zadovoljni kupci

“Prilikom kupovine dopao mi se pregled proizvoda na vašem sajtu i naravno akcijske cene koje svima znače. Zadovoljna sam brzom isporukom, kvalitetom proizvoda i ne bih ništa menjala, divni ste.”

“Vaša platforma je vrlo jednostavna za korišćenje čak i ljudima koji baš nemaju neke IT veštine. Dopalo mi se što je besplatna isporuka bez uslovljavanja na vrednost pošiljke i širok izbor proizvoda. Samo tako nastavite.”

“Videla sam reklamu na Facebooku i shvatila sam da imate najjeftiniju cenu onoga što tražim. Mogu da pohvalim jednostavnu proceduru kupovine, kao i besplatnu i brzu isporuku. Sve najbolje u daljem radu.”

Ovako iskustvo na Apotekamo.com opisuju naši kupci.

A ako ste i vi spremni za bezbednu kupovinu, po boljim cenama, uz besplatnu dostavu i poklone, čekamo vas na apotekamo.com.

    Pitajte farmaceuta