fbpx

Besplatna Dostava Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

Top 10 razloga da odaberete Apotekamo prilikom sledeće kupovine

„Kupovina me opušta.“

Nikada niste razumeli ovu rečenicu, a još manje ljude koji je izgovaraju. A i ti koji to kažu, sigurno ne misle na kupovinu po apotekama.

Gledate u svoj spisak i već se osećate iscrpljeno.Treba uklopiti kupovinu u pretrpan raspored, naći parking mesto, stoički podneti gužvu i obići barem 3 apoteke da biste kupili sve što vam treba i „ulovili“ akcije. 

Kad bi samo nekako mogli da obavite sve na jednom mestu, brzo i lako… 

Imamo dobre vesti za vas – zahvaljujući Apotekamo online, od sada možete.

Čekajte, šta je Apotekamo i zašto baš tu da kupujem?

Kratak odgovor: Apotekamo je inovativna platforma za sigurnu online kupovinu farmaceutskih, kozmetičkih proizvoda i aparata. Mi smo digitalna apoteka u kojoj možete jednostavno odabrati proizvod iz ponude naše jedinstvene mreže pouzdanih apoteka, poručiti ga i primiti na kućnu adresu.

Želite duži i detaljniji odgovor? Nastavite da čitate. Daćemo sve od sebe da u redovima koji slede opravdamo tvrdnju da je Apotekamo najbolji izbor za vas:

1.  Udobnost

Želite da celokupnu kupovinu obavite iz fotelje, u ponoć i u pižami? Od ovakve želje do njenog ostvarenja vas deli samo nekoliko klikova na našoj platformi. Nema redova u kojima treba da čekate, niti potrebe da remetite svoj dnevni raspored.

2.  Ušteda novca

Zahvaljujući našoj saradnji sa velikim brojem apoteka, imate mogućnost da svakog meseca na Apotekamo online pronađete proizvode čija je cena niža od prosečne. Ovi proizvodi vas čekaju na naslovnoj strani (ispod banera) i obeleženi su rozom tračicom na kojoj piše “Niska cena”. 

Kombinacijom promocija i popusta zaista možete uštedeti novac. Uz to, ne morate da konstantno pratite akcije i listate kataloge – svi akcijski artikli vas čekaju na stranici „Akcija“.

3. Veliki izbor proizvoda

Bez obzira da li vam treba čaj, vitamin C, četkica za zube, dezodorans, krema za lice, suplementi ili toplomer, sve možete pronaći na jednom mestu. Trenutno imamo preko 2.000 artikala i ta lista je svakog dana sve duža. Ali, ne brinite. Širok asortiman ne znači i haotičan sajt na kojem vam treba više vremena da poručite, nego što vam treba da fizički odete do apoteke.

Artikli su grupisani po kategorijama radi lakšeg snalaženja. I to nije sve – ukoliko želite proizvod koji niste uspeli da pronađete kroz pretragu, slobodno nam pošaljite upit. Apotekamo tim će se potruditi da ga u što kraćem roku doda u asortiman.

4. Lak odabir i slanje poklona

Želite da dragu osobu obradujete nekim kozmetičkim proizvodom? I to možete pronaći kod nas. Osim velikog broja proizvoda različitih brendova, tu je i naš blog na kojem objavljujemo vodiče za kupovinu za različite povode.

Isporuku vršimo diskretno i pouzdano. Svi proizvodi su radi sigurnosti i bezbednosti upakovani tako da sadržaj paketa ne može da vidi ni kurir ni radoznale komšije, pa niko neće pokvariti iznenađenje.

5. Više kontrole nad kupovinom

Često nam se desi da u offline kupovini potrošimo više nego što smo planirali ili da kupimo nešto što baš i nije ono što nam je potrebno, ali nemamo želje ili vremena da tražimo dalje. Na Apotekamo platformi to neće biti slučaj.

Možete u udobnosti svog doma da napravite spisak, pogledate ponude na akciji i odaberete baš ono što vam treba. Niste ograničeni time u kom gradu ili delu grada živite, kao ni time koliko je snabdevena vaša lokalna apoteka. 

Umesto da idete od apoteke do apoteke ili da molite rodbinu i prijatelje da vam pošalju željeni proizvod, možete da pretražite proizvode i odaberete ono što vam je potrebno. Pretraga je jednostavna i intuitivna i imate mogućnost da poredite proizvode različitih proizvođača. Svaki proizvod je opisan, pa sa lakoćom možete da uporedite cenu, sastav ili namenu i poručite ono što vam više odgovara.

6. Nema gužve i pritiska

Jedna od naših vrednosti je i društvena odgovornost. Zbog toga smo aktivno uključeni u brigu o kolektivnom zdravlju. Osim što gužve izazivaju glavobolju tokom vikenda i praznika, u trenutoj situaciji mogu biti i opasne po naše zdravlje. 

Apotekamo online vam omogućava da kupovinu obavite bezbedno, bez gužve i pritiska da treba da završite razgledanje i kupovinu što pre. 

A kada nismo izloženi riziku i niko nas ne požuruje, imamo vremena da napravimo zaista najbolji izbor za sebe.

7. Bezbedna kupovina

S obzirom da su prevare u digitalnom plaćanju porasle tokom pandemije, želimo da vam detaljno objasnimo zašto ste sa nama bezbedni.

Apotekamo spaja švedske standarde, nemačku preciznost i balkansku upornost i rad naše platforme je regulisan ne samo zakonima Republike Srbije, već i regulativom Evropske unije.

Naš kartični sistem plaćanja je podložan dvostrukoj kontroli – osim one koju sprovodi Banca Intesa, tu je Monri. Ova firma je među prvima u regiji dobila PCI DSS sertifikat nivoa 1. koji označava maksimalnu sigurnost prilikom upravljanja osetljivim kartičnim podacima i taj standard održava od 2010. godine.

Ne želite da plaćanje obavite platnom karticom? Na Apotekamo platformi omogućeno je i plaćanje pouzećem za proizvode koji se dostavljaju na kućnu adresu (za kupce na teritoriji Republike Srbije).

Porudžbine kreiramo, čuvamo i isporučujemo u skladu sa svim zakonskim propisima, a vaša privatnost i čuvanje podataka su nam prioritet (pogledajte politiku privatnosti).

Ako poželite da odustanete od porudžbine, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača imate pravo da bez navođenja razloga odustanete od ugovora u roku od 14 dana od dana kada vam je roba isporučena. Možete nas kontaktirati i putem e-maila ili pozivom iz fiksne ili mobilne mreže, a naši operateri će vam tražiti informaciju o artiklima koje želite da vratite i broj porudžbine, posle čega će vam stići e-mail sa detaljnim uputstvima za dalje postupanje. Sve detalje o odustajanju od porudžbine, kao i o reklamaciji možete pročitati u Pravilima i uslovima korišćenja platforme

Kupac koji je u svemu zadovoljan našim proizvodima i uslugom je naš primarni cilj.

8. Brza i sigurna isporuka

Čim izvršite porudžbinu, dobijamo obaveštenje i krećemo sa pakovanjem. Prosečno vreme isporuke je 3 do 4 dana, ali za bilo koji region u Srbiji isporuka se vrši najčešće u roku od 1 do 2 radna dana.

9. Besplatna dostava

Osim što je brza i sigurna, dostava proizvoda koje ste poručili sa Apotekamo platforme je u promotivnom periodu od 26. februara i besplatna (važi za teritoriju Srbije).

10. Podrška od strane profesionalnog tima

Ono što se često navodi kao nedostatak online kupovine je to što nemate kome da se obratite kad naiđete na neki problem. Ali, kod nas to nije slučaj. Ako imate bilo kakvu nedoumicu, Apotekamo korisnički servis vam je u svakom trenutku na raspolaganju. 

Promo poklon

U želji da doprinesemo očuvanju zdravlja naših kupaca, doneli smo odluku da u promo periodu od 26. februara uz svaku porudžbinu veću od 2.000 dinara na poklon od nas dobijate paket od 10 zaštitnih maski.

Spremni za brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu? Apotekamo vas čeka.

    Pitajte farmaceuta