fbpx

Besplatna Dostava Non-stop niske cene Jednostavno Brzo

Top 7 suplemenata za reproduktivno zdravlje i plodnost

U potrazi ste za proizvodima koji na jednostavan, bezbedan i efikasan način podržavaju reproduktivno zdravlje muškarca i žena? Evo naših top 7 predloga koji će vam pomoći da napravite najbolji izbor za sebe: 

Delphys 30 tableta

DELPHYS je dodatak ishrani koji sadrži vitamin D, epigalokatehin galat i vitamin B6, i preporučuje se ženama koje su sklone razvoju fibroidnih promena na materici, kao što su miomi. Epigalokatehin galat pokazuje snažno antiinflamatorno, antioksidativno i antiproliferativno dejstvo. Primena vitamina D stopira rast fibroida uterusa i doprinosi kontroli stanja.

Zahvaljujući ovim aktivnim sastojcima, DELPHYS doprinosi kontroli nastanka i razvoja mioma, smanjenju simptoma, očuvanju plodnosti i hormonskoj ravnoteži, poboljšavajući kvalitet života bez neželjenih efekata.

Doprinosi kontroli mioma

Fertility Aid MD za žene A60

Ferility Aid MD preparat je stvoren istraživanjem i radom najboljih američkih eksperata za sterilitet sa samo jednim ciljem – zdravim potomstvom. Sadrži pažljivo odabrane nutritivne komponente koje obezbeđuju antioksidantnu zaštitu i omogućavaju dobru pripremu ženskih reproduktivnih organa za začeće.

Fertility Aid  MD Formula pruža potporu zdravom hormonskom balansu, da bi hormoni štitili jajnu ćeliju u vreme ovulacije, i tako pravi zdravu osnovu za novi život.

Miocystinn Fertile 20 kesica

MIOCYSTINN Fertile predstavlja jedinstvenu formulaciju sa mio-inozitolom, D-hiro-inozitolom i folnom kiselinom koja se preporučuje ženama koje imaju poremećaje prouzrokovane sindromom policističnih jajnika i metaboličkim sindromom.

Miocystinn Fertile:

 • smanjuje insulinsku rezistenciju
 • uspostavlja hormonsku ravnotežu
 • reguliše menstrualni ciklus i ovulaciju
 • podstiče rast folikula
 • reguliše infertilitet kao posledicu PCOS-a
 • smanjuje posledice hiperandrogenizma
 • reguliše lipidni status

Bez neželjenih efekata.

Preporučuje se kod policističnih jajnika

Policistin kesice 15 dan + 15 noć

PolicistIN je dijetetski proizvod, namenjen za dijetetski tretman osoba sa sindromom policističnih jajnika i osoba sa insulinskom rezistencijom. 

Sadrži mio-inozitol, folnu kiselinu u aktivnom obliku, vitamin D i melatonin. Mio-inozitol pokazuje specifične efekte na jajnike, gde utiče na dejstvo hormona FSH – značajnog u regulaciji normalnog menstrualnog ciklusa i stvaranju jajnih ćelija. Prisutni melatonin je antioksidans koji reguliše niz reproduktivnih funkcija, uključujući vreme ovulacije i reproduktivni potencijal, kao i cirkadijalni ritam (ciklus spavanja i budnog stanja).

Reguliše menstrualni ciklus

BIOANDINA CRVENA MACA KOMPLEKS KAPSULE A60

Pošto uspeva čak i u negostoljubivoj sredini zahvaljujući svojoj izuzetnoj sposobnosti prilagođavanja, Maka je prozvana “pametnom biljkom“. Na isti način funkcioniše i u ljudskom organizmu – “prepoznaje“ potrebe našeg tela, uspostavljajući ravnotežu u radu organa i proizvodnji energije.

Crvena maka utiče na:

 • PMS akutne simptome
 • neplodnost kod žena
 • raspoloženje i umor
 • zdravlje kože i akne (posledica sindroma policističnih jajnika)

BIOANDINA CRVENA MACA KOMPLEKS KAPSULE sadrže aktivirani ekstrakt crvene make (15:1) i vitamina B6 i B12. Količina aktiviranog ekstrakta u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove make što u dve kapsule (preporučenoj dnevnoj dozi) iznosi 6000 mg.

Fertility Aid MD za muškarce A60

Kako je muška neplodnost veliki zdravstveni problem na svetskom nivou, u istraživanjima za Ferility Aid MD preparat su učestvovali vodeći svetski stručnjaci sa zajedničkim ciljem da naprave kvalitetan preparat.

Fertility Aid MD za muškarce sadrži klinički dokazanu kombinaciju najkvalitetnijih mikronutrijenata u najoptimalnijim visokim dozama pogodnim za organizam. Ovaj preparat povećava broj spermatozoida, njihovu pokretljivost, kao i kvalitet njihovog DNK.

BIOANDINA CRNA MACA KOMPLEKS KAPSULE A60

Crna maka se u odnosu na druge vrste make razlikuje po biohemijskom sastavu, najređa je sorta make sa samo 10-15% ukupnog uzgoja make pa ujedno ima i najveći udeo bioaktivnih komponenti. Utiče na:

 • andropauzu
 • erektilnu disfunkciju
 • plodnost kod muškaraca

BIOANDINA CRNA MACA KOMPLEKS KAPSULE sadrže aktivirani ekstrakt crne make (15:1) i vitamina B6 i B12. Količina aktiviranog ekstrakta u jednoj kapsuli odgovara količini od 3000 mg praha sirove make.

Kada vas muče problemi sa reproduktivnim zdravljem i plodnošću, na brojne faktore ne možete da utičete (genetika, godine, uslovi života i sl.).  Ali ono na šta imate uticaj je adekvatna ishrana i odabir odgovarajućih suplementa (uz konsultaciju sa lekarom). 

Preporučuje se muškarcima

Ako odlučite da svom telu pomognete nekim od ovih koje smo pomenuli, čekaju vas na apotekamo.rs po non-stop niskim cenama i uz besplatnu dostavu (bez obzira na iznos/težinu porudžbine). Apotekamo će se uvek potruditi da Vam obezbedi najpovoljnije uslove kupovine. Ukoliko pronađete proizvod po povoljnijoj ceni na nekoj drugoj online platformi javite se Apotekamo korisničkom servisu i mi ćemo Vam ponuditi proizvod po toj ili nižoj ceni, za više informacija kliknite OVDE. Jer zdravlje je na prvom mestu!

  Pitajte farmaceuta